Logeko © Gemaakt door Awing Overloon.

Welkom op de website van Zangvereniging LOGEKO

DE DIRIGENTE.

Geboren in 1975 in Rusland, Naltsjik - de hoofdstad van Kabardië-Balkarië, een republiek, van de Noord-Kaukasus regio, in het zuiden van Rusland.

Op zes- jarige leeftijd begonnen haar eerste serieuze privé-pianolessen. Na de muziekschool volgde zij het beroeps muziekcollege, daarna de conservatorium opleiding. Piano werd haar hoofdvak, waarnaast compositie, arrangeren en vele anderen vakken verplicht waren. Zij behaalde het diploma: Pianiste, piano docent en concertbegeleiding.

Met heel veel plezier begon zij aan haar volgende studie: koordirectie.Tijdens deze studie gaf ze muzieklessen op het muziekcollege: t.w. theorie en praktijk. Het was een leerzame tijd waar zij dankbaar aan terugdenkt. In juli 1999 kreeg zij haar einddiploma. In dat zelfde jaar kwam zij naar Nederland en sindsdien is zij werkzaam als zelfstandig uitvoerend musicus.


Haar dagelijkse werk bestaat uit piano-, kerkorgelbegeleiding van diverse koren en internationale solisten in een grotere regio. Ook begeleidt zij solisten op het Prinses Christina concours.


Naast het verzorgen van pianolessen voor privé- leerlingen besteedt zij vele uren aan het op maat maken van diverse muziekstukken en orkest partijen voor koor en instrumentalisten.

Voor het jubileumfeest van het Grubbenvorster mannenkoor heeft zij in opdracht de vierstemmige “Russkaja Messa” gecomponeerd.


Foto kerstmis 2018
  Kerk Overloon